مرکز نوآوری نوین آمپر افتتاح شد. حسین رحیمینژاد و مهدی اکبرشاهی، مدیران نوینارزش و آمپر، امروز این مرکز نوآوری مشترک را در غرب تهران افتتاح کردند.
این مرکز نوآوری در زیرمجموعهی فعالیتها و همکاریهای دو هلدینگ بزرگ ارزش و رایزکو راهاندازی شده است. این دو هلدینگ به دنبال آن هستند تا رشته آیندهپژوهی را به مجموعه فعالیتهای خود بیفزایند و دو بازوی استارتاپی این دو هلدینگ، نوین ارزش و آمپر، این مرکز نوآوری را امروز افتتاح کردند.
در آیین افتتاح این مرکز، علی آقامحمدی، عضو ارشد مجمع تشخیص مصلحت نظام، در حضور جمعی از مدیران ارشد اقتصادی کشور و نیز برخی نمایندگان مجلس سخنرانی کرد و گفت: «راهاندازی مرکز نوین آمپر اقدامی بزرگ و پایهای و قابل تقدیر است» و خاطرنشان کرد: «امیدوارم این حرکت جدی تلقی شود و تمامی مجموعهها با همکاری یکدیگر پیش بروند.»
آقامحمدی، از حاکمیت مدلها و ساختارهای قدیمی در روابط بین شرکتها در کشور انتقاد کرد و گفت: «فعالیت اقتصادمحور در گرو کار در حوزههای مشترک، حذف اقدامات تکراری و میدان دادن به تمامی سرمایههای انسانی به ویژه در حوزه دانش بنیانها است.»
آقامحمدی با بیان اینکه نمیتوان در آینده به سبک گذشته کار کرد، یادآور شد: «خلق ارزشها در بخش تولید و صنعت اهمیت دارد اما برخی افراد در صنایع بزرگ با هدف حفظ ارزش نقدینگیشان به جای خلق ارزش، سرمایهشان را در ملک و زمین خواباندهاند.»
در این مراسم حسین رحیمینژاد، مدیرعامل شرکت نوینارزش درباره برنامههای جاری و آینده این شرکت سخن راند. او ازجمله به فعالیتهای استارتاپی نوینارزش در حوزهی مدیریت هوشمند حملونقل بار، برنامهریزی برای سرگرمیهای فوتبالی و سلامت دیجیتال و زمینههای همکاریهای نوینارزش و آمپراشاره کرد.
رحیمینژاد درباره دلایل راهاندازی مرکز نوینآمپر، گفت: «تکمیل ظرفیتهای دو هلدینگ بزرگ کشور در حوزه صنعتی که سابقه خوبی در حوزه نوآوری داشتند، ایدهی راهاندازی مجموعهای نوین آمپر را تقویت کرد تا این دو مجموعه همافزایی خوبی در حوزه نوآوری داشته باشند.»
وی افزود: «موضوع دوم توجه به زنجیره تامین ارزش بود. ما به این نتیجه رسیدیم که میتوانیم با ارائه راهحلهای نوآورانه برای هر دو هلدینگ فضایی را به منظور رشد کسب و کارها ایجاد کنیم.»
بنابر گفتهی مدیرعامل نوینارزش، «حمایت از نخبگان از طریق ایجاد زیرساختها، ازجمله اصلیترین علل راهاندازی نوین آمپر است و به منظور حمایت، جذب و همکاری بلندمدت با نخبگان کارآمدترین فضاهای نوآوری در این مجموعه فراهم شده است.»
رحیمینژاد با اشاره به سرمایهگذاری هدفمند گفت: «موضوع بعدی در گشایش نوین آمپر سرمایهگذاری هدفمند دو مجموعه بزرگ است؛ اگر این دو شرکت در یک محیط نوآوری مشترک به فعالیت بپردازند میتوانند حمایت بهتری از کسبوکارها داشته باشند و سرمایهگذاریها را به صورت نقطهای اجرکا کنند.»
وی به تجاریسازی ایدهها اشاره کرد و افزود: «تجاریسازی ایدهها یکی از مهمترین مسائل کسب و کارهای نوآورانه است… ما این ظرفیت را داریم تا ایدههای خام را به ایده و پروژه تبدیل کنیم و با استفاده از فرصت بهدست آمده طرحها و کسبوکارهای نوآورانه به ایجاد شرکتهای دانشبنیان منجر شود.»
رحیمینژاد، در پایان به بیان فعالیتهای کلیدی نوینآمپرپرداخت و گفت: «سرفصل اول شناخت و تشخیص درست و بهموقع فرصتها برای تصمیمگیریهای اقتصادی است. موضوع بعدی، تقویت سرمایهانسانی کارآمد است چرا که عموما کسبوکارهای نوآور از تجربه کاری کمی برخوردارند اما در نوینآمپر مجموعهای از بهترین مدیران کشور حضور دارند و ما میتوانیم با راهبری این مجموع، هرچه زودتر به خلق ارزش افزوده پایدار دست پیدا کنیم.»
اکبرشاهی، مدیر آمپر نیز در این مراسم از برنامههای این شرکت برای سرمایهگذاری در حوزههای استارتاپی و اهداف مرکز نوآوری نوینآمپر سخن گفت.
مجتبی توانگر، نماینده تهران در مجلس هم در آیین افتتاح نوین آمپر، سخن راند و گفت:« نکته مهم در قانون جهش تولید این است که ما موانع تولید را رفع کنیم و فکر میکنیم که اتفاق مهمی با این اقدام روی خواهد داد. دومین موضوع مورد بحث برای رفع موانع قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار است و این روزها مشاهده میشود که چه اتفاقاتی در حوزه کسب و کارهای خرد در حال روی دادن است تلاش داریم تا این قانون را به فعالیتهای کلان اقتصادی نیز تسری دهیم تا اتفاقات مهمی را نیز در این بخش شاهد باشیم.»
برای اطلاع بیشتر از آنچه در ارزش میگذرد اینجا را بخوانید
شهباز حسنپور نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هم در آیین افتتاحیه مرکز نوآوری نوین ارزش و آمپر توسط هلدینگ رایزکو و نوین ارزش با تقدیر از اینگونه اقدامات گفت: «به جای اینکه بخش خصوصی به ما مراجعه کنند ما دست نیاز به سوی شما دراز کردهایم.»
گروه گسترش سرمایهگذاری بینالمللی ارزش که از حدود ۱۴ سال قبل با ورود به بخش معدن و صنایع معدنی فعالیتش را آغاز کرد، زیرمجموعهای با نام «شرکت توسعه زیرساخت فنآوریهای نوینارزش» دارد که بازوی تخصصی «گروه گسترش سرمایهگذاری بینالمللی ارزش» برای سرمایهگذاری در کسب و کارهای نوآورانه و زیست بوم استارتاپی است.
فعالیت نوین ارزش در ابتدا با سرمایهگذاری در سلامت دیجیتال و سامانهی «پلاسماد» آغاز شد و با سامانهی مدیریت هوشمند حملونقل بار، آیبار، و یک پلتفرم سرگرمیهای فوتبالی، کلینشیت، به گستردهتر شد.
این شرکت با بهرهگیری از متخصصانِ حوزههای کسبوکار،IT و مالی، به دنبال توسعهی کارهای جاری و شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری جدید در حوزههای صنایع معدنی، مدیریت شهری، فینتک، سلامت و سرگرمی است و میکوشد تا با به کارگیری نیروی انسانی توانمند و پشتیبانی همهجانبه از کسبوکارهای مورد حمایتش، زیرساختهای لازم را فراهم کرده و زمینهساز ورود آنها به بازار باشد و از این مسیر آنها را به کسبوکارهایی پایدار مبدل سازد.
در این برنامه امضای سند تفاهمنامهای میان پرویز کرمی، رئیس مرکز و دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیران نوین ارزش و نوین آمپر رحیمینژاد و اکبرشاهی به امضا رسید و این دو شرکت به شبکه ملی خانههای خلاق و نوآوری متصل شدند.
مدعوین و حاضران در این مراسم از فعالیتهای مراکز استارتاپی زیرمجموعهی نوین ارزش و آمپر دیدار کردند و از نزدیک با زمینه کاری آنها آشنا شدند.